Raticide

MausEX-Duo

#

Momeli gata preparate (pasta grasa, speciala), pentru combaterea soarecilor de casa; substanta cu consistenta pastoasa.

Substante active: Difetialon (0,025 g/kg).

Efect: Produce hemoragie interna lenta, pe cat posibil fara dureri.

Cantitate: 3-5 momeli pe fiecare zona cu soareci (in general 10-30 m2) la distanta de aprox. 2m.

Particularitati: Se livreaza in patroane de 50 si 100 g, ca si in cartuse de 310 g. Foarte atractiv. Receptivitate imediata. Efect sigur, dublu, la ingerare si prin aderenta, chiar si la tulpinile rezistente de soareci. Nu se poate scurma, nu se imprastie. Stabil la depozitare si temperatura (pana la 500 grade Celsius). Debut intarziat al efectului. Soarecii nu dezvolta teama de momeala. La ingerare accidentala, antidotul sigur este vitamina K1.

Ambalaj: Cutie de carton cu 24 patroane (50 sau 100 g), respectiv 12 cartuse (310 g). Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 216 BIO/14.06.10 din 18.12.2006.

MausEX-momeala

#

Momeli gata preparate pentru combaterea soarecilor de casa (sub forma granulata).

Substante active: Difetialon (0,025 g/kg).

Efect: Produce hemoragie interna lenta, pe cat posibil fara dureri.

Cantitate: 15-30 g/momeala. Mai multe momeli pe fiecare zona cu soareci (in general 10-30 m2) la distanta de aprox. 2 m.

Particularitati: Amestec de seminte. Foarte atractiv. Acceptare imediata.Efect foarte bun chiar si la tulpinile rezistente de soareci. Debut intarziat al efectului. Soarecii nu dezvolta teama de momeala. La ingerare accidentala, antidotul sigur este vitamina K1.

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 doze de plastic a 500 g. Cutie portabila cu 5 kg, sac de hartie cu 25 kg. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 248 BIO/18.06.10 din 05.04.2007.

MausEX-D Block

#

Momeli gata preparate (cca. 20 g) pentru combaterea soarecilor de casa. Sub forma de blocuri.

Substante active: Difetialon (0,025 g/kg).

Efect: Hemoragie interna lenta, fara aparitia vreunei dureri.

Consum: Mai multe momeli la fiecare cuib de soareci (in general 10-30 m2) la distante de cca. 2 m.

Particularitati: Atractiv. Bine acceptat de catre soareci. Rezistenta mare la uzura. Efect sigur chiar si la speciile rezistente de soareci. Aparitie intarziata a efectului. Nu dezvolta frica fata de momeala. Antidot sigur in caz de ingerare accidentala (vitamina K1).

Ambalaj: Galeata de plastic de 4 kg. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, 216 BIO/ 14/ 06.10 din data de 18.12.2006.

MausEX-D Pad

#

Momeli gata preparate, ambalate in pungi de plastic, pentru combaterea soarecilor de casa si a sobolanilor calatori.

Substante active: Difetialon (0,025 g/kg).

Efect: Hemoragie interna lenta, fara aparitia vreunei dureri.

Consum: 2-4 blocuri (cca. 20-40 g) pe fiecare momeala. Se pun mai multe momeli la fiecare cuib de soareci (in general 10-30 m ) la distante de cca. 2 m.

Particularitati: Atractivitate foarte mare chiar si in caz de existenta a unor alternative foarte valoroase de hrana. Efect foarte bun chiar si la speciile rezistente. Contine substanta amara Bitrex pentru a impiedica ingerarea accidentala de catre oameni. Antidot sigur (vitamina K1) si pentru animalele cu sange cald (caini/pisici).

Ambalaj: Galeata de plastic a 5 kg. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, 216 BIO/ 14/ 06.10 din data de 18.12.2006.

Contrax-D momeala

#

Momeala gata preparata (granule) pentru combaterea sobolanilor calatori si a sobolanilor de casa.

Substante active: Difetialon (0,025 g/kg).

Efect: Produce hemoragie interna lenta, pe cat posibil fara dureri.

Consum: Max. 200 g/momeala la sobolanii calatori.100-max. 150 g/momeala la sobolanii de casa.

Particularitati: Foarte atractiv. Dimensiune ideala a granulelor. Acceptare imediata. Rezistenta buna la perisabilitate. Valori toxice nepericuloase pentru caini si porci. O singura inghitire este suficienta! Efect sigur chiar si la sobolanii rezistenti. Debut intarziat al efectului. Sobolanii nu dezvolta teama de momeala. La ingerare accidentala, antidotul sigur este vitamina K1.

Autorizatie: Conf. § 18 din legea U.E. privind protectia impotriva infectiilor, este recunoscut ca mijloc de combatere a sobolanilor cenusii si de casa, fiind verificat pentru combaterea populatiilor de sobolani calatori cu sensibilitate normala si a celor rezistente, din spatii inchise, grajduri si spatii deschise, ca si a sobolanilor de casa din spatii inchise si grajduri.

Ambalaj: Cutie portabila cu 5 kg, sac de hartie cu 25 kg.Cutie de carton cu 50 de pungi, sac de hartie cu 250 de pungi. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 268 BIO/18.06.10 din 18.06.2007.

Contrax-D Bloc 220

#

Momeala gata preparata (sub forma de bloc) pentru combaterea sobolanilor calatori - in special din canalizari.

Substante active: Difetialon (0,025 g/kg).

Efect: Produce hemoragie interna lenta, pe cat posibil fara dureri.

Cantitate: 1-3 blocuri / camin de canalizare.

Particularitati: Atractiv. Acceptare buna. Conservat optim. Chiar si in canalizare, rezistenta la umiditate si perisabilitate. Invelisul protector impiedica patrunderea prematura a umezelii. Sarma de prindere este turnata in bloc. O singura inghitire este suficienta! Efect sigur chiar si la sobolanii rezistenti. Debut intarziat al efectului. Sobolanii nu dezvolta teama de momeala.La ingerare accidentala, antidotul sigur este vitamina K1.

Autorizatie: Conf. § 18 din legea U.E. privind protectia impotriva infectiilor, este recunoscut ca mijloc de combatere a sobolanilor calatori din canalizari.

Ambalaj: Cutie portabila cu 48 de blocuri. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 213 BIO/14.06.10 din 18.12.2006.

Contrax-D Block 60

#

Momeli gata preparate, sub forma de blocuri (60 g) pentru combaterea sobolanilor calatori.

Substante active: Difetialon (0,025 g/kg).

Efect: Hemoragie interna lenta, fara aparitia vreunei dureri.

Consum: 2-3 blocuri/momeala in incaperi sau in spatii deschise; 2-4 blocuri/camin in canalizari.

Particularitati: Bloc compact din grasimi vegetale hidrogenate. Fara parafina. Destinat in special spatiilor cu umiditate ridicata a aerului si spatiilor deschise (cursuri de apa, taluzurilor de maluri, morilor, etc.).Atractiv. Bine acceptat de catre sobolani. Rezistenta mare la umiditate si uzura. Valori de toxicitate favorabile la caini si porci. O singura ingerare este suficienta! Efect sigur - chiar si la sobolanii rezistenti. Aparitie intarziata a efectului. Nu dezvolta frica fata de momeala. Antidot sigur in caz de ingerare accidentala (vitamina K1).

Ambalaj: Galeata de plastic a 6 kg. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, 213 BIO/ 14/ 06.10 din data de 18.12.2006.

Web Design by UNIGRAPHICS

 
Curatenie SEO Romania