Produse pentru ingrijirea ambientului:

Fresh

#

Contine arome naturale si placute formulate pentru capturarea si eliminarea mirosurilor.

Nu interfereaza cu aromele naturale de plante si flori din casa voastra.

Fresh este continut intr-un flacon pulverizator fara adaos de propanoli si este usor de folosit.

O singura stropire este suficienta pentru parfumarea intregii camere.

#

Fresh este formulat exclusiv pentru a neutraliza mirosurile neplacute si este usor de utilizat atat in casa cat si la birou sau in masina.

Este ideal pentru spitale si fabrici. Mirosurile neplacute dispar cand intra in contact cu Fresh si, 2-3 minute dupa aceea, chiar si aroma de Fresh dispare, lasand un delicios parfum proaspat.

G1

#

Eficacele ingrediente ale lui G1 de la GNLD penetreaza in murdaria cea mai dificila si o "desprind" de tesutul care este spalat. Delicatele ingrediente alcaline se ataseaza de murdarie.

G1 contine ingrediente ce mentin mizeria in apa de spalat pana la clatire, impiedicand ca murdaria sa vina in contact cu alte rufe. G1 contine substante ce impiedica coroziunea partilor metalice din masina de spalat. Contine Perboratul de Sodiu care este foarte eficient in indepartarea petelor dificile si care functioneaza la temperature joase. Produsul contine, printre altele, Brilianti Optici care dau splendoare si redau rufele albe mai albe si culoarea tesuturilor colorate mai vii.

LDC

#

LDC este un lichid parfumat si multiuz, suficient de puternic pentru a ataca olile si tigaile cele mai unsuroase, si totusi destul de delicat pentru a putea fi utilizat la mana in zonele extreme.

LDC face farfuriile si paharele sa devina splendide, fara dungi, cu o spuma bogata ce dureaza mult si care continua sa actioneze chiar pana la completarea spalatului cu oale si tigai.

Curata cu eficacitate chiar si albiturile si tricourile cele mai fine, lasandu-le moi si cu un parfum proaspat. Desi apa calda face sa fie mai usor spalatul vaselor, LDC poate fi utilizat in apa rece sau sarata, si rezultatul va fi mereu excelent. Aceasta face din LDC un produs bun, de purtat cu noi cand mergem in camping sau cand apa calda nu este disponibila.

Lemon Glo

#

Crema pentu mobila Lemon Glo de la GNLD este pe baza de apa si contine un detergent delicat pentru indepartarea petelor, un ulei natural pentru a da stralucire si o ceara acrilica moderna pentru a conserva si pentru a proteja lacul mobilei. Fiecare din acesti trei factori actioneaza independent si impreuna cu ceilalti doi pentru a da o prestatie de inalta calitate. Sistemul de curatire are o dubla functiune in aceasta formula. In momentul in care formula este creata, sistemul actioneaza ca un emulsionant pentru uleiuri si formeaza un ulei tocmai in emulsia apei.

Cand produsul este utilizat pe mobila, emulsia se "rupe" si detergentul poate penetra in orice pata in suprafata astfel incat sa o indeparteze usor, distribuind principiul activ pe intreaga suprafata impreuna cu ceara.

Super 10

#

Produsul de curatenie, cel mai puternic de la GNLD, Super 10 cu aceeasi forta a unui produs pentru uz industrial, penetreaza, dizolva si emulsioneaza chiar si murdaria cea mai dificila. Este perfect pentru uz industrial si in acelasi timp sigur pentru curatenia in casa. Super 10 face mai usoare muncile casnice si in acelasi timp este prietenul ambientului. Veti ramane surprinsi de modul in care dizolva grasimile si petele, elimina amprentele, dungile pantofilor si rezidurile de sapun de pe gresie.

Dozati voi forta produsului in functie de curatenia pe care trebuiti sa o faceti. Este un produs potent, care costa putin de fiecare data cand este utilizat.

Super 100 - Detergent specific curateniei dificile

#

Este un detergent multifunctional, extrem de concentrat, special proiectat pentru curatenii dificile la nivel industrial. Inlocuieste toate produsele de curatenie industriala existente putand fi folosit la curatarea utilajelor industriale si a pavimentelor foarte murdare.

Nu este caustic, coroziv, acid, toxic si exploziv! Se foloseste la curatarea: sobelor, cuptoarelor, hotelor, plitelor de la restaurante; a suprafetelor metalice, pavimentelor foarte murdare, marmurei; halelor industriale, motoarelor, masinilor, trenurilor, vapoarelor, conductelor si rezervoarelor de petrol; marmurei; instalatiilor de electroeroziune si magnestrostrictive, etc.; decapeaza metalele.

Concentrat organic, pentru spalari grele la nivel industrial, in special pentru grasimi si uleiuri. Nu ataca suprafetele curatate!

Utilizare: normala sau cu ajutorul masinilor de presiune.

- Notificare Super100

- Larex Super100 10L,25L,100L

- Aviz mediu = nu necesit?

De ce este acest produs important: Unele tipuri de curatenie la nivel comercial / industrial solicita produse cu o formula speciala; de fapt aceste tipuri de detergenti contin ingrediente active in masura sa penetreze murdaria cea mai persistenta. Este necesar, de multe ori, ca acesti detergenti sa fie excesiv de agresivi si in consecinta periculosi pentru om, dar nu toxici. Peste 95% biodegradabil.

#

De ce este detergentul Super 100 cea mai buna alegere: valoarea PH-ului. Nu are un PH excesiv (PH 10), ceea ce conduce la concluzia ca acest detergent nu este iritant; multifunctional in industrie. Este un detergent multifuctional special proiectat pentru curatenii dificile la nivel industrial; este concetrat si economic. Este suficienta doar o mica cantitate, ceea ce inseamna si mai putine reziduuri.

Dilutie: 1 L la 10 L apa (Total 11 Litri concentrat) - pentru curatenie foarte grea; 1 L la 50 L apa (Total 51 Litri concentrat) - pentru curatarea marmurii; 0.8 L SUPER 100 + 0.2 L LDC + 50 L apa (Total 51 L concentrat) - pentru pavimente; 1 L la 100 L apa (Total 101 L) - pentru suprafete metalice, sobe, cuptoare, hote, plinte, interior autovehicule; 1 L la 1000 L apa (Total 1001 Litri concentrat) - pentru instalatii termice.

Prezentare: Bidoane de 10L, 25L si Butoaie de 100L.

Booster

#

Este perfect pentru toate exigentele voastre de curatenie; functioneaza descompunand mizeria incapatanata si grasimea cum alte substante nu reusesc sa o faca. Este excelent ca inalbitor pentru rufe, ca produs de indepartat petele din albituri, ca aditiv pentru clatirea vaselor spalate la masina si ca aditiv pentru curatenia covoarelor.

Este atat de bun incat poate fi utilizat chiar si pentru a da stralucite aparatelor electrocasnice, faiantei si suprafetelor din plastic. Este in mod absolut non toxic si non iritant.

Wash & Shine

#

Actiunea de curatire a Wash & Shine de la GNLD este derivata dintr-un dublu sistem tensioactiv (spuma detergenta) si un agent de reducere a duritatii apei. Acest sistem unic permite curatarea murdariei de pe strada, amprentele de la degete, saramuri, etc, in timp ce lasa in urma lui o pelicula protectiva, de silicon care formeaza o bariera impotriva oxidarii si a diverselor tipuri de murdarie.

In acelasi timp nu este deloc abraziv pentru suprafetele pe care le curata. Agentii de reducere a duritatii apei din Wash & Shine se leaga de elementele apei dure cum este calciul si magneziul, permitand sistemului tensioactiv sa functioneze la niveluri maxime de prestare.

Web Design by UNIGRAPHICS

 
Curatenie SEO Romania