Prestari servicii dezinfectie, dezinsectie, deratizare

Despre noi

Avem placerea de a va informa asupra ofertei noastre referitoare la prestarea de servicii D.D.D.

SC BIO SERV MED S.R.L. este o firma tanara, specializata in servicii de dezinsectie, dezinfectie , deratizare si distributia de produse profesionale pentru curatenie, infiintata in anul 2006, cu un personal format din oameni tineri cu dorinta de munca si afirmare. Este o firma dinamica mereu in cautarea imbunatatirii serviciilor oferite clientilor nostri. Angajatii nostri sunt instruiti pentru a pune in practica toate dorintele clientilor nostri si pentru a satisface toate cerintele lor.

Experienta noastra si aparatura de care dispunem ne da dreptul sa fim siguri de eficienta serviciilor noastre punandu-ne la dispozitia dumneavoastra 24h/24h. Serviciile noastre sunt adresate tuturor categoriilor de clienti : institutii publice, agenti economici sau persoane fizice.

S-au avut in vedere selectionarea produselor numarul 1 in lume in ceea ce priveste rezultatele, vanzarile si utilizarea lor pe plan mondial, dar nu in ultimul rand si criteriul de menajare a mediului inconjurator, prin verificarea biodegradabilitatii acestora (minim 90%).

Folosirea acestor produse a dus la o concluzie finala: intr-adevar sunt numarul 1 in lume ca si calitate, folosirea lor conduce la economii foarte mari, nu necesita cantitati si spatii foarte mari de depozitare (fiind superconcentrate) nu sunt toxice si sunt biodegradabile.

Toate substantele folosite de firma noastra sunt aprobate de ministerul sanatatii.

Dezinfectie

Dezinfectia se efectueaza prin pulverizare cu substante cu un spectru larg de folosire impotriva microbilor, bacililor, ciupercilor. Timpul de reactie in care substantele aplicate isi fac efectul este incredibil de mic - aproximativ 30 secunde pana la maximum 1 ora. Aplicarea se va face cu aparatura IGEBA.

Exemplu: VIRUSUL HEPATITEI A, care prin metodele conventionale necesita un tratament de minimum 3 saptamani in carantina).Cu DESINFECTANT folosit de noi pentru desinfectie este nevoie de 30 secunde dupa aplicare..Analizele facute de diverse institute de cercetari au aratat ca substanta (care este folosita si de catre NATO) distruge : gripa aviara,antraxul, hepatita A, hepatita B, salmonella, microbul T.B.C., si multe altele si poate fi folosit chiar si in sterilizarea aparaturii chirurgicale la rece (in max. 3 minute), a retelelor de apa potabila si a bazinelor de inot.

Produsul folosit este peste 90% biodegradabil, este avizat inclusiv pentru industia alimentara, se numeste Disinfectant 19 A si este produs in Elvetia de catre GNLD INTERNATIONAL.

Dezinsectie

Desinfectia se face tot prin pulverizare de substante pe baza de pulberi fosforice, pulberi care in contact cu apa se dizolva si se sparg astfel incat de cate ori se va spala vor fi reactivate, aceasta conducand la o remanenta destul de mare in timp (pana la 3 luni) folosindu-se impotriva tuturor insectelor (purici, tantari, viermi, gandaci, capuse, arahnide si alte antropode),precum si prin noile metode folosite in U.E.(nebulizare,ceata calda si rece,gazare,capcane,injectare de geluri speciale ,spray-uri profesionale, s.a.).

Insecticidele folosite sunt de ultima generatie, fiind clasa a IV-a de toxicitate si sunt produse de catre Frowein 808 - Germania. Acestea pot fi aplicate tot cu aparatura IGEBA).

Calculatia suprafetelor:

La calculul suprafetelor pentru operatiunile de desinsectie si dezinfectie se va aplica un coeficient de 2,5 dat de Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare , prin Ordinul nr. 76/1981, in care se regasesc tavanele, peretii despartitori, usile , caloriferele si altele, indiferent daca inaltimea este mai mare de 2,5m (sau mai mica), intrucat nu se trateaza numai colturile si pardoseala.

In cazul aplicarii de ceata calda sau rece se va calcula volumul spatiului ce urmeaza a fi tratat.

Operatiunile in prima faza se repeta la max.18-21 zile din considerente pur biologice.

Deratizare

Deratizarea este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie, in urma cercetarilor efectuate au o organizare foarte bine pusa la punct - fiecare colonie de rozatoare (soareci, sobolani) are in componenta masculi tineri, care dupa ce gasesc hrana ii aduc si pe ceilalti sa se hraneasca, drept pentru care s-au folosit substante care lucreaza in 5-7 zile prin coagularea sanguina (animalul, simtindu-se rau, se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate.

Substantele folosite sunt, momeli raticide pe baza de cereale , carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din generatia a treia.

Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor pentru a se evita consumarea lor de catre animalele domestice.

Toate aceste lucrari se vor efectua conform legislatiei in vigoare (O.G. 536/1997, Legea 98, etc.) in baza unui contract pe minim 1 an , cu repetarea conform legii.

Dezinfectia si dezinsectia se vor efectua la intervale de timp conforme cu specificul activitatii dvs.,variind intre 1-3 luni (cnf. cu metodologiile in vigoare).

Web Design by UNIGRAPHICS

 
Curatenie SEO Romania