Insecticide

Detmolin F

#

Substanta fumigena rece, gata preparata, pentru combaterea insectelor daunatoare zburatoare si taratoare din spatii apartinand industriei alimentare, ca si in domeniul igienei si al protectiei stocurilor. A nu se utiliza in spatii de locuit si dormitoare, gradinite, scoli, camere pentru bolnavi etc.

Substante active: Diclorvos t.g. (35 g/l) + extract de piretru 25% (1,3 g/l).

Efect: Efect spontan, imediat, prin contactul cu stropii de substanta fumigena, respectiv cu stratul proaspat de substanta activa. Efect suplimentar, mult mai important, prin absorbtia vaporilor de diclorvos in caile respiratorii ale insectelor. Nu are efect pe termen lung.

#

Cantitate: Insecte zburatoare: 1 l/1000 m3; insecte taratoare: maxim 6 l/1000 m3.

Particularitati: Spectru larg de actiune si efect sigur chiar si asupra insectelor rezistente. Difuzia activa a vaporilor de diclorvos asigura o raspandire rapida si uniforma a substantei, efect in adancime si patrundere in ascunzatorile daunatorilor. Optim pentru fumigarea automata. Descompunere rapida a substantei active prin hidroliza, respectiv fotoliza. Risc rezidual redus. Detmolin F este certificat!

Autorizatie: Autorizat de Oficiului Federal pentru protectia consumatorului si siguranta alimentelor (BVL) ca mijloc de protectie a stocurilor prin combaterea moliilor si a gandacilor din mori si silozuri. Conf. § 18 din legea U.E. privind protectia impotriva infectiilor, este recunoscut ca mijloc de combatere a gandacilor.

Ambalaj: Cutie de tabla, alba, de 5, 10 si 25 litri. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 214 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

Detmolin P

#

Substanta fumigena rece, gata preparata, pentru combaterea insectelor daunatoare zburatoare si taratoare din spatii apartinand industriei alimentare, ca si in domeniul igieneisi al protectiei stocurilor. A nu se utiliza in spatii de locuit.

Substante active: Extract de piretru 25% (15,4 g/l) + piperonilbutoxid t.g. (21,3 g/l).

Efect: Efect spectaculos de alungare si efect spontan, imediat, prin contactul cu stropii de substanta fumigena, respectiv cu stratul proaspat de substanta activa. Nu are efect pe termen lung.

Cantitate: Insecte zburatoare: 1 l/1000 m3; insecte taratoare: maxim 6 l/1000 m3.

#

Particularitati: Descompunere rapida a substantei active de piretru prin hidroliza, respectiv fotoliza. Risc rezidual redus.Este posibila fumigarea automata. Preparatele cu efect lent pot fi combinate cu un fumigen adiacent Detmolin-P (efect imediat, efect de alungare in special la gandaci). Detmolin P este certificat!

Autorizatie: Autorizat de Oficiului Federal pentru protectia consumatorului si siguranta alimentelor (BVL) ca mijloc de protectie a stocurilor prin combaterea moliilor si a gandacilor (cu exceptia speciilor Tribolium) din mori si silozuri. Conf. § 18 din legea U.E. privind protectia impotriva infectiilor, este recunoscut ca mijloc de combatere a gandacilor, mustelor si plosnitelor de pat.

FOG 1

#

Substanta fumigena calda, gata preparata, pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare, daunatoare textilelor si materialelor, ca si a altor insecte daunatoare. A nu se utiliza in spatii de locuit si in zone alimentare.

Substante active: Permetrin (8 g/l) + extract de piretru 25% (16 g/l) + piperonilbutoxid (16 g/l).

Efect: Efect rapid, imediat si efect de alungare prin contactul cu stropii de substanta. Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafete. Efect de protectie in timp si inhibitor de nutritie (daunatori textile).

Cantitate: Insecte zburatoare: 0,5 l/1000 m3; insecte taratoare: maxim 3 l/1000 m3.

Particularitati: Metoda de combatere spectaculoasa si foarte eficienta. Substanta fumigena de condensare, densa, de culoare alba, timp lung de mentinere in aer, buna raspandire.

Ambalaj: Cutie de tabla, alba, de 5, 10 si 25 litri. In curs de autorizare.

FOG 5

#

Substanta fumigena calda, gata preparata, pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare din incaperi.Utilizare universala, inclusiv in industria alimentara. A nu se utiliza in spatii de locuit.

Substante active: Extract de piretru 25% (30 g/l) + piperonilbutoxid (40 g/l).

Efect: Efect rapid, imediat si efect de alungare prin contactul cu stropii de substanta, respectiv cu stratul proaspat depus pe suprafete. Nu are efect pe termen lung.

Cantitate: Insecte zburatoare: 0,5 l/1000 m3; insecte taratoare: maxim 3 l/1000 m3

Particularitati: Descompunere rapida a substantei active de piretru prin fotoliza. Risc rezidual redus. Preparatele cu efect lent pot fi combinate cu un fumigen adiacent FOG 5 (efect imediat, efect de alungare in special la gandaci). Metoda de combatere spectaculoasa si foarte eficienta. Substanta fumigena de condensare, densa, de culoare alba, timp lung de mentinere in aer, buna raspandire.

Autorizatie: Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 271 BIO/18.06.10 din 18.06.2007.

Ambalaj: Cutie de tabla, alba, de 5, 10 si 25 litri.

Detmol Safe

#

Substanta fumigena si de pulverizat, anhidra, gata preparata, pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare daunatoare sanatatii, igienei si materialelor, din incaperi de orice tip.

Substante active: Extract de piretru 25% (2,8 g/l) + bioresmetrin (2,5 g/l) + piperonilbutoxid (10 g/l).

Efect: Efect rapid, imediat si efect de alungare prin contactul cu stropii de substanta, respectiv cu stratul proaspat depus pe suprafete. Nu are efect pe termen lung.

Cantitate: Pulverizare: 15-25 ml/m2; fumigare insecte zburatoare: 1 ml/ m3; insecte taratoare: 6 ml/ m3.

Particularitati: Aplicare atat cu aparate de pulverizat, cat si cu aparate fumigene. Descompunere rapida a substantelor active.

Ambalaj: Cutie de tabla, alba, de 5, 10 si 25 litri. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 270 BIO/18.06.10 din 18.06.2007.

Detmol Long

#

Substanta fumigena si de pulverizat, anhidra, gata preparata, pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare daunatoare sanatatii, igienei si materialelor, din incaperi de orice tip.

Substante active: Piremetrin (8 g/l) + extract de piretru 25% (4 g/l) + piperonilbutoxid (4 g/l).

Efect: Efect rapid, imediat si efect de alungare prin contactul cu particulele de spray. Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafete. Efect de protectie in timp si inhibitor de nutritie (daunatori textile).

Cantitate: Pulverizare: 10-25 ml/m2. Fumigare insecte zburatoare: 1 ml/ m3. Insecte taratoare: 6 ml/ m3.

Particularitati: Aplicare atat cu aparate de pulverizat, cat si cu aparate fumigene. Efectul pe termen lung depinde de caracterul suprafetelor.In cazul gandacilor, incaperile vor trebui tratate pe toata suprafata (efect repelent / permetrin).In spatii de locuit si zone alimentare, utilizarea va fi limitata, strict in zonele vizate. Indicat in special pentru protectia textilelor.

Ambalaj: Cutie de tabla, alba, de 5, 10 si 25 litri. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 208 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

SchwabEX-Fluid

#

Substanta de pulverizat, anhidra, gata preparata, pentru combaterea gandacilor si a altor insecte taratoare, daunatoare sanatatii si igienei.

Substante active: Clorpirifos (5 g/l) + extract de piretru 25% (1,8 g/l).

Efect: Efect rapid, imediat si efect de alungare prin contactul cu particulele de spray.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafete.

Cantitate: 10-25 ml/m2 (20 ml/metru liniar plinta soclu)

Particularitati: Straturile uscate de substanta activa nu au efect de protectie in timp. Nu contine piretroide. A nu se utiliza in spatii intens populate.

Ambalaj: Cutie de tabla, alba, de 5, 10 si 25 litri. In curs de autorizare.

Detmol-Flex

#

Doza spray de 750 ml pentru combaterea insectelor daunatoare sanatatii, igienei si materialelor.Are o utilizare universala datorata adaptarii la diferite situatii.

Substante active: Piremetrin (12,1 g/kg) + extract de piretru 25% (24,2 g/kg).

Efect: Efect rapid, imediat si efect de alungare prin contactul cu particulele de spray.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafete. Efect de protectie in timp si inhibitor de nutritie la daunatorii textilelor.

Cantitate: O doza ajunge pentru cca. 500 m3 la insectele taratoare si 3000 m3 la cele zburatoare.

Particularitati: Doza prevazuta cu cap pulverizator "P" pentru o raspandire rapida si pe distante mari a substantei fumigene. Suplimentar se livreaza: cap pulverizator "A": pentru pulverizare automata; cap pulverizator "I" cu canula de 23 cm lungime pentru injectarea spray-ului; cap pulverizator "H" cu deschidere laterala la canula de 60 cm lungime pentru tratarea cavitatilor. Presiunea mare si forma speciala asigura o pulverizare uscata, uniforma si cu durata indelungata de plutire in aer.In zonele sensibile nu se va utiliza pe suprafete mari, ci numai direct pe locurile afectate, prin pulverizare cu capul "I".

Ambalaj: Cutie de carton cu 6 doze spray.Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 210 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

Detmol-Spray

#

Doza aerosol de 400 ml pentru combaterea insectelor daunatoare zburatoare si taratoare, din incaperi.

Substante active: Bioaletrin (9,1 g/kg) + bioresmetrin (1,6 g/kg).

Efect: Efect rapid, imediat prin contactul cu stropii pulverizati, respectiv cu stratul depus pe suprafete. Efect de alungare a gandacilor. Nu are efect pe termen lung.

Cantitate: Insecte zburatoare : se pulverizeaza cca. 2 s./10 m3. Insecte taratoare: pulverizare scurta, directa.

Particularitati: Descompunere rapida a substantei active.Adecvat si pentru zone sensibile. Se poate utiliza si cu canule de spray pentru punctele fixe (livrate in pachet).

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 doze spray. In curs de autorizare.

SchwabEX-Spray

#

Substanta de pulverizat pentru combaterea gandacilor si a altor insecte taratoare daunatoare sanatatii si igienei.

Substante active: Clorpirifos (11,3 g/kg) + diclorvos (8,7 g/kg) + extract de piretru 25% (3,4 g/kg).

Efect: Efect rapid, imediat si efect de alungare prin contactul cu particulele de spray si vaporii de diclorvos.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafete.

Cantitate: Se pulverizeaza ascunzatorile insectelor daunatoare, locurile acoperite, respectiv suspectate.

Particularitati: Se va utiliza capul pulverizator cu canula de 15 cm lungime pentru stropirea ascunzatorilor insectelor daunatoare (crapaturi, rosturi, cavitati). Particule de spray relativ mari, astfel incat nu se produc picaturi nedorite de substanta in aer.

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 doze spray. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 271 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

Detmol-Lac D

#

Doza aerosol de 400 ml pentru combaterea gandacilor si a altor insecte taratoare daunatoare sanatatii si igienei.

Substante active: Clorpirifos (22,2 g/kg).

Efect: Efect extrem pe termen lung prin contactul cu filmul de lac uscat.

Cantitate: Se pulverizeaza in ascunzatorile cunoscute ale insectelor daunatoare, de la mica distanta, respectiv pe benzi de cca. 10 cm latime si pe posibilele locuri de oprire ale daunatorilor. 5-15 g/metru liniar la benzile de 10 cm latime, in functie de caracterul suprefetelor.

Particularitati: Cap pulverizator cu canula de 15 cm lungime. Filmul protejeaza substanta activa pentru timp indelungat impotriva umezelii, uzurii, substantelor de curatare si volatilizarii. Se foloseste strict pe locurile afectate. A nu se folosi in locuinte, dormitoare si incaperi slab ventilate.Si sub forma varsata pentru aplicare in strat.

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 doze spray.Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 249 BIO/18.06.10 din 05.04.2007.

JuvenEX SP

#

Doza aerosol de 750 ml pentru combaterea gandacilor si puricilor - inclusiv in zone sensibile.

Substante active: Piriproxifen (1,2 g/kg) + extract de piretru 25% (24 g/kg) + piperonilbutoxid (30 g/kg).

Efect: Efect spontan imediat si efect de alungare prin contactul cu stropii pulverizati. Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafete. Substanta activa naturala numita piretru irita puternic gandacii si ii goneste din ascunzatori.Piriproxifen este un juvenoid usor stabil, cu actiune indelungata (analog hormonului juvenil). Acesta perturba echilibrul hormonal al daunatorilor, impiedica metamorfoza si duce la sterilitate.

Cantitate: In functie de conditiile de utilizare.Ca regula de baza: se pulverizeaza cca. 1s pe fiecare metru liniar de plinta de soclu. O doza este suficienta pentru cca. 200 metri liniari.

Particularitati: Cap pulverizator "I" cu canula de 23 cm lungime. Actiune pe termen lung prin juvenoidul bioactiv, specific pentru distrugerea insectelor daunatoare - siguranta mare pentru oameni si animale de casa.Destinat si zonelor sensibile (locuinte, birouri, scoli, gradinite, bucatarii si spatii alimentare etc).

Ambalaj: Cutie de carton cu 6 doze pulverizatoare. In curs de autorizare.

JuvenEX SV

#

Doza aerosol (automat de substanta fumigena) de 150 ml pentru combaterea gandacilor si puricilor inclusiv in zone sensibile.

Substante active: Piriproxifen (1,2 g/kg) + extract de piretru 25% (24 g/kg) + piperonilbutoxid (30 g/kg).

Efect: Efect spontan imediat si efect de alungare prin contactul cu stropii pulverizati.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafete.Substanta activa naturala numita piretru irita puternic gandacii si ii goneste din ascunzatori.Piriproxifen este un juvenoid usor stabil, cu actiune indelungata (analog hormonului juvenil). Acesta perturba echilibrul hormonal al daunatorilor, impiedica metamorfoza si duce la sterilitate.

Cantitate: O doza este suficienta pentru 80 m3 spatiu la fumigarea automata, respectiv pentru 40 ml plinta de soclu la aplicarea manuala.

Particularitati: Dotare cu cap pulverizator "A" pentru fumigarea automata.Suplimentar se livreaza capul pulverizator "I" cu canula spray de 23 cm lungime. Actiune pe termen lung prin juvenoidul bioactiv, specific pentru distrugerea insectelor daunatoare - siguranta mare pentru oameni si animale de casa. Destinat si zonelor sensibile (locuinte, birouri, scoli, gradinite, bucatarii si spatii alimentare etc).

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 doze pulverizatoare. In curs de autorizare.

Detmol-fum 1000 si 2000

#

Doza aerosol (automat cu substanta fumigena) de 150 ml, respectiv 300 ml pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare din spatii destinate industriei alimentare, si pentru protectia igienei si stocurilor.A nu se utiliza in camere de locuit, dormitoare, gradinite, scoli, camere bolnavi etc.

Substante active: Diclorvos (76 g/kg) + extract de piretru 25% (7,3 g/kg).

Efect: Efect spontan, imediat prin contactul cu stropii pulverizati, respectiv cu stratul proaspat depus pe suprafete. Efect suplimentar, mult mai important, prin absorbtia vaporilor de diclorvos in caile respiratorii ale insectelor.Nu are efect pe termen lung.

Cantitate: Insecte zburatoare: 1 doza /1000 m3 Detmol-fum 1000, 1 doza/2000 m3 Detmol-fum 2000. Insecte taratoare: 1 doza /150 m3 Detmol-fum 1000, 1 doza/300 m3 Detmol-fum 2000.

Particularitati: Dotare cu cap pulverizator "A" pentru fumigare automata. Pe perioada utilizarii, nimeni nu are voie sa fie in incapere. Difuzia activa a vaporilor de diclorvos asigura o raspandire rapida si uniforma a substantei, efect in adancime si patrundere in ascunzatorile daunatorilor. Optim pentru fumigarea automata. Descompunere rapida a substantei active prin hidroliza, respectiv fotoliza. Risc rezidual redus.

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 doze pulverizatoare.Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 211 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

SchwabEX-fog

#

Doza aerosol (automat fumigen) de 150 ml pentru combaterea instectelor zburatoare si taratoare daunatoare sanatatii, igienei si materialelor.

Substante active: Permetrin (12 g/kg) + extract de piretru 25% (24 g/kg).

Efect: Efect spontan, imediat si efect de alungare prin contactul cu particulele fumigene.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafete.Efect de protectie in timp si inhibitor de nutritie la daunatorii textilelor.

Cantitate: Insecte zburatoare: 1 doza /600 m3. Insecte taratoare: 1 doza /100 m3.

Particularitati: Dotare cu cap pulverizator "A" pentru fumigare automata.Utilizare simpla, rapida.Pe perioada utilizarii, nimeni nu are voie sa fie in incapere.Suplimentar, se livreaza un cap pulverizator cu canula pentru aplicarea manuala.Substanta fumigena uscata, uniforma si care pluteste in aer. Buna raspandire a substantei fumigene.

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 doze pulverizatoare. In curs de autorizare.

Detmol-delta (tip SC)

#

Solutie de stropit (concentrat de suspensie) pentru combaterea instectelor zburatoare si taratoare daunatoare sanatatii, igienei si materialelor.

Substante active: Deltametrin (25 g/l).

Efect: Efect imediat si pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafete.

Cantitate: 1% diluat cu apa (50 ml concentrat/5 l apa). 15-50 ml solutie de stropit/m2 in functie de caracterul incaperii.

Particularitati: Spectru larg de actiune.Actiune prin contact.Nu produce vapori de substanta activa.Actiune pe termen lung pe suprafete netede si poroase.Pentru efect imediat si efect de alungare se adauga Detmolplus (0,5-1%).

Ambalaj: Bidon de plastic pentru dozare, a 500 ml, canistra de plastic de 5 l. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 209 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

Detmol-mic (tip CS)

#

Solutie de stropit (suspensie capsule) pentru combaterea gandacilor si a diferitelor tipuri de coleoptere.

Substante active: Fenitrotion, microcapsulat (200 g/l).

Efect: Detmol-mic actioneaza prin contactul cu stratul stropit si prin ingestie, prin asimilarea microcapsulelor la curatenie.Efect pe termen lung, de 3-4 luni, pe toate suprafetele. Efectul este relativ lent si numai dupa 2-5 zile se poate observa. Daca se doreste, prin adaos de Detmol-plus efectul se poate grabi si se poate obtine si efect de alungare.

Cantitate: 2-3% diluat cu apa (100 ml, respectiv 150 ml concentrat/5 l apa). 15-100 ml solutie de stropit/m2 in functie de caracterul suprafetelor.

Particularitati: Actiune prin contact.Nu produce vapori de substanta activa.Actiune pe termen lung pe suprafete netede si poroase.Pentru efect imediat si efect de alungare se adauga Detmolplus (0,5-1%). Destinat si zonelor sensibile.

Ambalaj: Bidon de plastic pentru dozare, a 500 ml, canistra de plastic de 5 l. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 207 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

Detmol-cap (tip CS)

#

Solutie de stropit (suspensie capsule) pentru combaterea gandacilor si a diferitelor tipuri de coleoptere.

Substante active: Cifenotrin, microcapsulat (100 g/l).

Efect: Detmol-cap actioneaza prin contactul cu stratul stropit si prin ingestie, prin asimilarea microcapsulelor la curatenie. Efect pe termen lung, de 3-4 luni, pe toate suprafetele.In comparatie cu celelalte suspensii capsulate, Detmol-cap are un efect relativ rapid.

Cantitate: 1% diluat cu apa, respectiv 2% la prima combatere a unei cotaminari puternice cu gandaci (50, respectiv 100 ml concentrat/5 l apa).15-100 ml solutie de stropit/m2 in functie de caracterul suprafetelor.

Particularitati: Actiune prin contact.Nu produce vapori de substanta activa.Actiune pe termen lung pe suprafete netede si poroase.Pentru efect mai rapid si efect de alungare se adauga Detmol-plus (0,5-1%). Destinat si zonelor sensibile.

Ambalaj: Bidon de plastic pentru dozare, a 500 ml, canistra de plastic de 5 l. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 206 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

JuvenEX EC (tip EC)

#

Solutie de stropit (concentrat emulsie) pentru combaterea gandacilor si a puricilor - inclusiv in zone sensibile.

Substante active: Piriproxifen (10 g/l) + extract de piretru 25% (276 g/l) + piperonilbutoxid (552 g/l).

Efect: Efect spontan imediat si efect de alungare prin contactul cu stropii pulverizati.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafete.Substanta activa naturala numita piretru irita puternic gandacii si ii goneste din ascunzatori.Piriproxifen este un juvenoid usor stabil, cu actiune indelungata (analog hormonului juvenil). Acesta perturba echilibrul hormonal al daunatorilor, impiedica metamorfoza si duce la sterilitate.

Cantitate: 2% la purici, respectiv 3% la gandaci, diluat cu apa (100, respectiv 150 ml concentrat/5 l apa).15-100 ml solutie de stropit/m2 in functie de tipul suprafetelor.

Particularitati: Actiune pe termen lung prin juvenoidul bioactiv, specific pentru distrugerea insectelor daunatoare - siguranta mare pentru oameni si animale de casa. Solutie foarte puternica. Destinat si zonelor sensibile (locuinte, birouri, scoli, gradinite, bucatarii si spatii alimentare etc).

Ambalaj: Bidon de plastic pentru dozare, a 500 ml, canistra de plastic de 5 l. In curs de autorizare.

Detmol-per (tip EC)

#

Solutie de stropit (concentrat emulsie) pentru combaterea instectelor daunatoare sanatatii, igienei si materialelor.

Substante active: Piremetrin (240 g/l) + extract de piretru 25% (112 g/l).

Efect: Efect imediat si de alungare prin contactul cu stropii pulverizati.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul de pe suprafete.Efect de protectie in timp si inhibitor de nutritie (la daunatorii textilelor).

Cantitate: 1% diluat cu apa, respectiv 2% in cazul gandacilor rezistenti (50 ml, respectiv 100 ml concentrat /5 l apa). 15-100 ml solutie de stropit/m2 in functie de tipul suprafetelor.

Particularitati: Efect pe termen lung in functie de tipul suprafetelor (structura, material).In cazul gandacilor, incaperile se vor trata pe toata suprafata;in cazul gandacilor mari se recomanda alte solutii de stropit "808". Potrivit in special pentru protectia textilelor.

Ambalaj: Bidon de aluminiu de 1 litru. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 212 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

Detmol-Lac

#

Insecticid tip lac incolor pentru combaterea gandacilor si a altor insecte taratoare, daunatoare sanatatii si igienei.

Substante active: Clorpirifos (40 g/kg).

Efect: Efect extrem pe termen lung prin contactul cu filmul de lac.

Cantitate: Se trateaza strict ascunzatorile insectelor daunatoare. Se vor face bariere de 10-20 cm in jurul presupuselor locuri de stationare ale gandacilor.5-15 g/metru liniar la benzile de 10 cm latime, in functie de caracterul suprefetelor.

Particularitati: Se utilizeaza nediluat, prin aplicare cu pensule late (contine diluanti).Efect deosebit pe termen lung pe suprafete netede si poroase.Filmul protejeaza substanta activa pentru timp indelungat impotriva umezelii, uzurii, substantelor de curatare si volatilizarii. Eficacitate permanenta a substantei active pe suprafata filmului.

Ambalaj: Bidon de aluminiu de 1 kg, cutie de tabla, alba de 5 si 10 kg.Se livreaza si doze pulverizatoare de 400 ml.Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 269 BIO/18.06.10 din 18.06.2007.

Detmol-Strip

#

Benzi cu evaporare automata a substantelor pentru combaterea insectelor daunatoare din spatii. Substanta activa Diclorvos (32gr).

Mod de actiune: Prin inhalarea de catre insecte a aerosolilor formati la evaporarea diclorvosului.

Consum: 1 banda/50m3 (are efect timp de 3-4 luni).

Particularitati: Se poate utiliza in orice tip de spatiu/camera din domeniul industrial, agricol, etc.Nu este destinat amplasarii in corturi, remorci de locuit, camere de spital, camere pentru sugari, copii mici, dormitoare, etc. cu grad ridicat de populare.

Prezentare: Pachet livrabil cu 12 bucati. In curs de autorizare.

SchwabEX-gel

#

Momeala sub forma de gel pentru combatarea gandacilor din orice fel de incaperi.

Substante active: Fenitrotion, microcapsulat (8 g/kg).

Efect: Efect rapid prin ingerare.Transmiterea substantei active la alti gandaci prin hranirea uzuala cu excremente de gandaci, prin canibalism, impulsul de explorare si comportamentul de agregare (efect domino/in cascada).Efect extrem pe termen lung prin atractivitate incipienta si remanenta.

Cantitate: Numarul de picaturi de gel depinde de puterea si densitatea atacului.Cca. 0,2 g/loc de momeala (de marimea unui bob de mazare).

Particularitati: Destinat tuturor zonelor sensibile.Siguranta mare pentru oameni, animale si mediu. Utilizare precisa, fara probleme - chiar si in timpul programului de lucru. Se livreaza in cartuse de 30 g si automate de 200 g sub presiune.

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 cartuse respectiv 6 automate sub presiune. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 273 BIO/18.06.10 din 18.06.2007.

JuvenEX-gel

#

Momeala sub forma de gel pentru combatarea gandacilor din orice fel de incaperi.

Substante active: Bendiocarb (8 g/kg) + piriproxifen (1,2 g/kg).

Efect: Efect rapid prin ingerare.Mentinerea efectului prin oprirea cresterii, respectiv sterilizare. Transmiterea substantei active la alti gandaci prin hranirea uzuala cu excremente de gandaci, prin canibalism, impulsul de explorare si comportamentul de agregare (efect domino/in cascada).Efect extrem pe termen lung prin atractivitate incipienta si remanenta.

Cantitate: Numarul de picaturi de gel depinde de puterea si densitatea atacului.Cca. 0,05-0,1 g/loc de momeala (de marimea unei boabe de linte).

Particularitati: Efect de durata prin pirifroxifenul analog hormonului juvenil. La femela gandacului anuleaza perioadele de abstinenta conditionate genetic. Astfel impiedica metamorfoza si produce sterilitate. Destinat tuturor zonelor sensibile.Siguranta mare pentru oameni, animale si mediu.Utilizare precisa, fara probleme chiar si in timpul programului de lucru. Se livreaza in cartuse de 30 g.

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 cartuse. In curs de autorizare.

SchwabEX-kill

#

Doua tablete cu diferite momeli si substante active intr-o capcana prefabricata, pentru combatarea gandacilor.

Substante active: Fenitrotion microcapsulat (8 g/kg) in tableta 1, Acid boric (100 g/kg) in tableta 2.

Efect: Efect rapid prin ingerarea fenitrotionului.Efect de flancare prin acidul boric.

Cantitate: Numarul de picaturi de gel depinde de puterea si densitatea atacului. 20-25 capcane/100 m2.

Particularitati: Destinat tuturor zonelor sensibile. Siguranta mare pentru oameni, animale si mediu. Capcana transparenta pentru controlul continutului.Inchidere ce confera siguranta pentru copii. Aderenta sigura si pe suprafete verticale sau aspre.

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 capcane.In curs de autorizare.

PharEX-K

#

Doua tablete cu diferite momeli (proteine/hidrati de carbon) intr-o capcana prefabricat, pentru combatarea furnicilor faraon.

Substante active: Piriproxifen (5 g/kg) + acid boric (100 g/kg).

Efect: Acidul boric actioneaza ca insecticid cu efect intarziat, astfel ca furnicile muncitoare ajung la cuib fara vreun simptom, iar acolo hranesc toti locuitorii cu momeala.Piriproxifenul impiedica metamorfoza si produce sterilitate.

Cantitate: Consumul si numarul de capcane depinde de marimea atacului.

Particularitati: Efect intarziat si imperceptibil.Efect mentinut prin piriproxifenul analog hormonului juvenil.Destinat tuturor zonelor sensibile.Siguranta mare pentru oameni, animale si mediu.Capcana transparent pentru controlul continutului.Inchidere ce confera siguranta pentru copii.Aderenta sigura si pe suprafete verticale sau aspre.

Ambalaj: Cutie de carton cu 12 capcane.In curs de autorizare.

Web Design by UNIGRAPHICS

 
Curatenie SEO Romania