Alte produse D.D.D.

Statii de monitorizare

Detektiv Prison

#

Capcana in forma de palnie, din plastic, pentru detectarea, localizarea si monitorizarea fluturilor, moliilor si tuturor insectelor zburatoare active.

Substante de ademenire: Feromoni (substante aromate specifice, similare celor produse de femelele de molii si coleoptere).

Mod de actiune: Masculii insectelor daunatoare sunt atrasi de mirosul aromat pe care il urmaresc ajungand in scurt timp sa gaseasca in locul femelelor capcana Detektiv Prison. Aici sunt captati in recipient. ("efect de cusca").

Consum: 1 - 2 capcane/600m3.

Particularitati: Destinat amplasarii in spatii cu grad de prafuire ridicat. Recipient special construit. Stabil. Durata de utilizare nelimitata. Se asambleaza rapid si usor.Se livreaza inclusiv cu 2 capsule cu feromoni pentru molii.

Prezentare: Detektiv Prison (inclusiv 2 capsule pentru molii)si restul dispozitivelor cu feromoni se pot livra si separat (vezi informatiile de la Detektiv MT).

Detektiv MT

#

Capcana adeziva, tip "delta" pentru detectarea, localizarea si monitorizarea fluturilor, moliilor si tuturor insectelor zburatoare active.

Substante de ademenire: Feromoni (substante aromate specifice, similare celor produse de femelele de molii si coleoptere).

Mod de actiune: Masculii insectelor daunatoare sunt atrasi de mirosul aromat pe care il urmaresc, ajungand in scurt timp sa gaseasca in locul femelelor capcana Detektiv MT. Aici se lipesc de suprafata adeziva.

Consum: 3 - 5 capcane/1000m2 de suprafata in cazul moliilor/fluturilor; 4 - 6 capcane/ 1000m2 de suprafata in cazul monitorizarii gandacului tutunului.

Particularitati: Impiedica imperecherea, intrerupe ciclul de dezvoltare al zburatoarelor aflate in diferite stadii. Forma speciala "delta" atrage, imbunatatind capacitatea de captare a insectelor. Capacitate excelenta de lipire in conditii diverse de temperatura. Partea inferioara adeziva este rezistenta la depunerile de praf, inlesnind controlul. Asamblare usoara si rapida. Cu clips pentru hartie in scopul agatarii.

Prezentare: Pachet livrabil cu 10 si 100 capcane DETEKTIV MT(inclusiv capsule de ademenire molii pentru fiecare capcana). DETEKTIV MT inclusiv toate dispozitivele cu feromoni se pot livra si separat. Dispozitive cu feromoni care pot fi livrate in prezent: Capsule ademenire molii (molia fructelor uscate, molia de silozuri, molia de fructe exotice, molia de faina). Dispenser cu feromoni pentru ademenirea moliilor, gandacilor fainii, si daunatorilor care infesteaza si ataca produsele alimentare, depozitele, articolele deimbracaminte, locuintele, etc. Tablete pentru monitorizarea si captarea gandacilor/cariilor tutunului.

Detektiv S

#

Capcana adeziva din carton imbracat in folie PE pentru detectarea, localizarea si monitorizarea gandacilor de bucatarie.

Efect atractant: Cu ajutorul tabletelor ce contin substante specifice de ademenire a gandacilor sau cu gel special de monitorizare.Modul de actiune.Gandacii sunt atrasi pe suprafata adeziva si se lipesc de aceasta.

Consum: Nu se pot oferi date exacte.Instalati Detektiv S in locurile preferate de gandaci (rosturi, crapaturi, fisuri din apropierea locurilor calde, apei si hranei).

Particularitati: Pentru combaterea speciilor mici si mari de gandaci. Cutii de carton in forma de cort. Asamblare usoara. Se livreaza cu 2 tampoane adezive.Se lipeste cu succes pe suprafete netede, rugoase si verticale.Efectul suprafetei adezive pe care se lipesc gandacii se mentine pe perioada indelungata. Tabletele de ademenire a gandacilor sunt incluse la livrare.Capcanele adezive si tabletele se pot livra si separat.

Prezentare: Pachet cu 10 si 100 capcane Detektiv S (incl 10, respectiv 100 tablete cu substante de atragere a gandacilor).

Statie de monitorizare "Monitor Fensterbox"

#

Capcana adeziva special conceputa din material plastic pentru detectarea, localizarea si monitorizarea gandacilor de bucatarie - specii mari si mici.

Efect atractant: Cu ajutorul tabletelor ce contin substante specifice de ademenire a gandacilor sau cu gel special de monitorizare.

Modul de actiune: Gandacii sunt atrasi pe suprafata adeziva si se lipesc de aceasta.

Consum: Nu se pot oferi date exacte.Instalati cate o trusa in locurile preferate de gandaci (rosturi, crapaturi, fisuri din apropierea locurilor calde, apei si hranei).

Particularitati: Carcasa din plastic, model stabil, rezistenta la solicitari.Deschideri pe 3 parti. Cu gemulet vizor pentru controlarea facila si rapida a gandacilor ademeniti. Baza prevazuta cu sant pentru plasarea tampoanelor. Sistemul poate fi amplasat pe orizontala, impiedicand astfel gandacii in stadiul de larva sa se ascunda. Sertarul se poate ghida si adapta cu precizie (chiar si in pozitie inclinata), datorita etrierilor speciali de fixare. Carcasa se livreaza gata montata. Prin urmare nu este nevoie de alte eforturi pentru a pregati asamblarea sistemului. Latime de numai 11mm, "linia subtire" permitand amplasarea in spatii inguste. Suprafata adeziva se poate introduce si schimba in numai cateva secunde, fara eforturi, prin 2 parti. Orificiul cu care este prevazut capacul inlesneste inlocuirea sertarului. Sertarul este prevazut cu suprafata mare adeziva (10 x 5 cm) si maner lat pentru o manipulare in conditii igienice. Capacitate excelenta de lipire, ce ramane activa pe perioada indelungata - in diverse conditii de temperatura. Poate fi lipita cu succes pe suprafete netede, rugoase si verticale. Cutia cu capcane este rezistenta la umiditate, praf si la apa din stropiri, pulverizari. Livrabila in 2 culori: deschisa/ transparent (HT) si gri/ transparent (GT).Statia "Monitor Fensterbox" este alcatuita din: 1 carcasa (goala), 3 zone adezive, 3 tablete cu substante de ademenire si un tampon adeziv. Componentele se pot livra si separat.Suprafata adeziva poate fi prevazuta si cu agenti feromonici pentru controlarea si monitorizarea coleopterelor (insectelor zburatoare).

Prezentare: Statie cu capcane, pachet complet cu 10 si 100 bucati.

Statii de intoxicare

MausEX-Depot Profi

# #

Pentru o dispunere sigura a momelilor MausEX-D Block, MausEX-Duo (din cartus) si a altor momeli pentru combaterea soarecilor de casa.

Particularitati: Din material plastic stabil. Rezistent la conditiile atmosferice.Sistem de inchidere (dispozitiv de blocare in 4 trepte).Sistem conceput in urma constatarilor experimentale, fiind eficient datorita designului special. Canal de intrare cu doua orificii. Cuva de alimentare integrata. Dimensiuni exterioare 125 x 97 x 39mm. Destinat amplasarii in colturi.Se poate stivui. Nu ocupa mult spatiu. Are culoare neagra.

Prezentare: Pachet livrabil cu 20 si 100 bucati statii MausEX-Depot Profi. Eticheta de avertizare cu denumirea sistemului "MausEX" se comanda separat.

Contrax - Box "808"

# #

Pentru o dispunere sigura a momelilor Contrax gatapreparate, a blocurilor parafinate Contrax si a altor momeli pentru combaterea sobolanilor.

Particularitati: Sistemul poate dispune de o tavita pentru momeli lichide sau sistem de fixare a momelii (capcana).Cutia este din plastic rigid, stabil, rezistent la conditiile de temperatura. Inchidere cu cheie. Capac din material transparent cu vizor pentru controlarea cu usurinta a nivelului de momeala. Cuva pentru momeli separate,baghete metalice pentru fixarea blocurilor parafinate de momeala si a tavitei, dispozitiv de blocare a capcanei pentru o dispunere sigura a momelii. Etichete cu texte de avertizare disponibile in limba germana, engleza si turca.Dimensiuni exterioare: 335 x 200 x 105 mm.Multifunctional. Accesorii separate: tavita si capcana.

Prezentare: Pachet livrabil cu 5 si 25 statii de intoxicare Contrax - Box "808".Eticheta de avertizare "Contrax" (mic+mare) se comanda separat.

Web Design by UNIGRAPHICS

 
Curatenie SEO Romania